Юні помічники світлофора(2-й етап Тижня безпеки дорожнього руху)

 


З 15 по 19 листопада в дошкільному підрозділі Федоровської філіі пройшов другий етап тижня безпеки  дорожнього руху.  

Вихователями дошкільного підрозділу - Глушко С.О., Гуйван С.С. було здійснено віртуальну подорож «Подорожуємо в громадському транспорті». Діти повторили правила поведінки в громадському транспорті та під час посадки та виходу з нього.  В цікавій та невимушеній обстановці пройшла і дидактична гра «Обачність не завадить» (Глушко С.О.), діти обмінюючись ролями повторювали правила поведінки пішоходів під час переходу вулиць.

Педагоги знайомили вихованців із правилами поведінки на дорогах, у громадському транспорті, виховували дбайливе ставлення до свого здоровя і життя. Діти ознайомилися зі знаками, розміткою на дорогах, розглядали ситуації, які можуть виникнути на дорогах і тротуарах.

Асистентом вихователя Кирилюк О.М. була проведена сюжетно-рольова гра «Водій автобуса» метою якої було закріпити з дітьми правила дорожнього руху, прищепити розуміння необхідності суворого дотримання встановлених правил поведінки на дорозі, навчити приймати участь у дорожньому русі без негативних наслідків, виробити навички спостережливості. Вихованці правильно реагували на сигнали світлофора та виялись дуже кмітливими під час складання пазлів.

Всі заходи під час проведення 2-го етапу Тижня безпеки дорожнього руху пройшли на належному рівні. Кожен день був  цікавим, корисним та різноманітним.

Коментарі

Популярні публікації