Акція «Подаруй воїну Великдень»

 


Наближається одне з найбільших християнських свят – Великдень. Великдень – свято особливе - це символ перемоги добра над злом, світла над пітьмою, віри над безнадією. Це день, який дає надію на перемогу, мир та надихає на добрі справи.
Напередодні Великодня уся шкільна родина Степової філії, жителі села долучилася до благодійної акції «Подаруй воїну Великдень». Зібрали і передали для бійців посилки з великодніми пасками, солодощами, малюнками, листівками, смаколиками, необхідними продуктами. Найщиріші побажання воїнам-захисникам у вітальних листівках та солодких дарунках було передано волонтерам. Школярі сподіваються, що приємним і особливим подарунком для воїнів стануть їх листи та малюнки писанок, виготовлені власноруч пасхальні обереги.
Щиро дякуємо всім небайдужим, які долучилися і допомогли відчути захисникам свято!!! Віримо, що випічка буде смакувати нашим захисникам, і що ця безглузда війна скоро закінчиться, і славні українці повернуться з перемогою до рідних домівок. Миру всім нам!

Коментарі

Популярні публікації