Відеочелендж «Пишаюсь тобою, мій татку"

20 червня вчителем музичного мистецтва Степової філії КЗ "Первозванівське НВО" в рамках акції #Літо_2022_Разом_до_Перемоги було організовано та проведено віртуальний відеочелендж «Пишаюсь тобою, мій татку".

https://youtu.be/ochNdt-uvV4


День батька в Україні відзначають кожної третьої неділі червня. В 2022 році дата святкування Дня батька випала на 19 червня. Цього дня прийнято вітати своїх тат із днем батька та вкотре нагадати їм про свою любов до них. Хоча це свято не набуло статусу офіційного, але стає все більш популярним в суспільстві. Та сьогодні в Україні це свято як ніколи є актуальним, адже нам є, за що сказати ДЯКУЮ усім чоловікам, які захищають нас, та роблять усе можливе заради МИРУ В УКРАЇНІ!

Тож здобувачі освіти звернулись з добрими словами до всіх чоловіків, своїх татусів, щоб висловити їм свою вдячність, свою любов і повагу . Та головне, що сьогодні ми можемо говорити про своїх батьків, своїх любих татусів і не приховувати своєї любові, свого захоплення їхньою силою і мужністю, їхніми добрими серцями. Коли ми просто можемо сказати, як ми любимо своїх дорогих татусів. Щоб пригадати найприємніші моменти проведені дітьми разом з татусями було організовано і фоточелендж «Мій татусь - моя фортеця!».

Коментарі

Популярні публікації