Інтернет - конференція "Конституція для всіх: і дорослих, і малих"

 

"Літо - 2022: разом до Перемоги!"

Інтернет - конференція "Конституція для всіх: і дорослих, і малих"
За ініціативи Кіровоградського обласного парламенту дітей пройшла Інтернет - конференція "Конституція для всіх:
і дорослих, і малих": http://ocdut.kr.ua/
Мета заходу: інформаційна підтримка та активізація розвитку органів дитячого самоврядування, дитячих та молодіжних громадських організацій, активізація, популяризація та поширення дитячого та молодіжного громадського руху в Україні в умовах воєнного стану.
Із 20.06 по 24.06 здобувачі освіти Степової філії КЗ "Первозванівське НВО" були не тільки активними в обговоренні матеріалів конференції, а й подали й оформили тези.
Нищадименко В., учениця 8 класу, із трьох тематичних напрямків обрала "Людські цінності - основа державних законів". За умови написання доповіді назва тез не повинна збігатися з назвою тематичного напрямку, тому доповідач свій виступ назвала "У дитинстві відкриваєш материк, котрий назветься потім - Батьківщина" (Ліна Костенко).
Так, мова йшла про патріотизм. Валерія наголосила, що патріот - це не тільки той, хто любить Батьківщину, хто захищає її, це людина, яка любить і плекає рідну мову, знає звичаї і традиції народу, поважає державу, Конституцію України (коли людина порушує закон, патріотизм перестає бути цінністю).
Піддубняк В. (5 кл.), Нищадименко А. (5 кл.), Таран К. (5 кл.), Ковальова А. (7 кл.), Таран С. (9 кл.) підтримали не тільки позицію Нищадименко В., а й виступи (тези) інших учасників.
Хочу подякувати дітям і сказати: "Які ж ви молодці! У нашої держави є майбутнє! Все буде Україна!".

Коментарі

Популярні публікації