Кіровоградська область: цікаві факти

 

Літо-2022: разом до Перемоги!

Сьогодні, 14 червня 2022 року, здобувачі освіти Степової філії КЗ «Первозванівське НВО» брали участь у Всесвітньому квесті «Як добре Ви знаєте Кіровоградську область?». Метою турніру стала популяризація знань про Кіровоградську область, розвиток творчо-пізнавального потенціалу учасників та формування у учнів національно-патріотичних цінностей.
Для учнів проведено онлайн-захід «Кіровоградська область: цікаві факти», де учні знайомилися з історією виникнення міста Кропивницький та утворенням Кропивницької області. Для детального вивчення визначних та цікавих місць нашого регіону дітям запропоновано посилання на сайт з детальною інформацією https://ukrainaincognita.com/mista.../kirovogradska-oblast

Квест «Як добре Ви знаєте Кіровоградську область» проходив покроково. Учні переглядали відео, читали повідомлення, занотовували необхідні відомості. Інформація була цікавою і актуальною. Лише народ, який знає свою історію і цінує власну мову, має право на майбутнє! На радісне, квітуче, переможне майбутнє!
Учасники продемонстрували здобуті знання відповідаючи на питання Googl-тесту.
Дякую учасникам квесту!


Коментарі

Популярні публікації