Там, за сонячним небокраєм, наші мрії й на щастя надії...

 


У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника.

Останній дзвоник – це чудова традиція, тепле родинне свято, яке відбувається в кожному навчальному закладі. Цього навчального року воно особливе, але сподіваємося, що випробування, які лягли на плечі українського народу, стануть початком нової України.

Віримо, що через рік ми перегорнемо нову щасливу сторінку нашого шкільного життя.

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки! Степова філія КЗ «Первозванівське НВО» щиро вітає вас зі святом Останнього дзвоника! Бажаємо гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил, завжди бути мужніми й відповідальними.
Для вас, випускники, для декого, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.
Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій. Щастя всім, миру, добра, міцного здоров’я та успіхів!

Коментарі

Популярні публікації