Вогонь🔥 - біда, вода💧 - біда, а без вогню і води ще більше біди!🚒🧯

 З 15 по 25 листопада вихователями дошкільного підрозділу Степової філії були проведені заходи в рамках Тижня знань безпеки життєдіяльності на тему "Вогонь - біда, вода - біда, а без вогню і води ще більше біди!”. Змістовно та цікаво проведено комплексне заняття "Вогонь - друг, вогонь - ворог!" (вихователь Дарина ПІНЬКАС) та заняття з розвитку мовлення і культури мовленнєвого спілкування "Вода - це справжнє диво" (вихователь Юлія ШАПОВАЛОВА). У ході занять педагоги формували і закріплювали знання з пожежної безпеки у дошкільнят: як правильно діяти в надзвичайних ситуаціях, діти вивчили номер 101.

Також проводилися дидактичні, сюжетні, театралізовані, конструктивно-будівельні ігри з елементами безпеки життя, досліди, моделювання ігрових ситуацій, бесіди, конкурси, естафети, прогулянки, читання творів художньої літератури відповідно до тематики тижня, аналіз небезпечних ситуацій та правил поведінки.
Вихователі дошкільного підрозділу дуже ефективно працювали над тим, щоб діти засвоїли правила техніки безпеки під час виникнення пожежі. Також упродовж тижня велася робота з батьками через групове та індивідуальне консультування.
Колектив дошкільного підрозділу впевнений, що завдяки спільним зусиллям у справі охорони життя і збереження здоров'я дошкільнят можна не тільки захистити їх від небезпеки, а й закласти основи безпечної поведінки, підготувати до подальшого більш самостійного життя.

Коментарі

Популярні публікації