Перемога у Всеукраїнському конкурсі «Мішечок»!!!

У рамках реалізації проєкту “Екологічний стартап” здобувачі освіти Первозванівського ліцею Первозванівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області вже другий рік поспіль беруть участь у Всеукраїнському конкурсі “Мішечок”, мета якого - популяризація багаторазових екологічних торбинок, пошитих власноруч, зменшення використання пластику в побуті та привити в молодого покоління бережне та турботливе ставлення до нашої екосистеми. За умовами конкурсу, з 5 по 30 листопада 2022 року здобувачі освіти 1-11 класів мали пошити власні креативні мішечки та використовувати їх для власних потреб, а школа, що пошиє найбільшу кількість мішечків - отримає головний приз. У проєкті взяли участь 115 закладів освіти з 20 областей України. Протягом 25 днів 122 учні Первозванівського ліцею пошили рекордних 6266 екоторбинок та здобули таку бажану перемогу: комплект обладнання для сублімації з термопресом  4 в 1. Найбільшу кількість мішечків пошили такі учні: Курлов Нікіта, Нагаєва Злата, Бондаренко Антон та Максим, Доренко Ульяна, Суріна Світлана, Плотник Ростислав. В індивідуальній номінації перемогу здобула Нагаєва Злата, учениця 3-А класу, пошивши 273 мішечки. 

Дякуємо всім учням, батькам, працівникам закладу за таку неймовірну роботу!!! Продовжуємо працювати над екологічними проєктами в громаді для нашого щасливого, чистого, мирного майбутнього! Разом ми сила!!!

Дякуємо організаторам та партнерам конкурсу: Всеукраїнському молодіжному  руху «Lets do it Ukraine», School Recycling World та компанії PepsiCo Україна. Наш ліцей продовжує розвиватися в екологічному напрямку й далі. Кожен з нас став на шлях екосвідомості та ековідповідальності задля збереження нашої мальовничої України від тотального забруднення пластиком.

Коментарі

Популярні публікації