І етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-слухачів КМАН

28 грудня 2022 року на базі Первозванівського ліцею відбувся І етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-слухачів Кіровоградської Малої академії наук учнівської молоді. У ньому взяли участь 3 учні 8-10 класів, які представили роботи секцій «Педагогіка», «Українська мова», «Біологія людини» та «Охорона здоров’я»: Курлов Нікіта, Крутов Ярослав, Жашкевич Єва.

Під час конкурсу-захисту кожен учасник презентував дослідження, які за темою та змістом відповідали профілю наукової секції, мали самостійне дослідження, опрацювання джерел і висновків на такі теми: «Вплив мобільного телефона та комп’ютерної техніки на зір учасників освітнього процесу», «Мікротопоніми села Сонячного Кропивницького району», «Динаміка показників серцево-судинної та дихальної систем під час розминки та відпрацювання на заняттях хореографії», «Суб’єктність учня в розбудові якісної школи».
Дякуємо за змістовну підготовку до конкурсу учасникам та їхнім учителям-наставникам: Курловій Оксані, Гореленко Інні, Юлії Стась!

Коментарі

Популярні публікації