Вивчення досвіду роботи вчителів Калинівської філії.

 26.02.2024 атестаційна комісія Первозванівського ліцею вивчала досвід роботи вчителів Калинівської філії. Членами комісії були відвідані уроки інформатики та фізики В.Балагури та виховний спортивний захід М.Стельмаха.

На уроці інформатики здобувачі освіти 6 класу продовжили вивчення мови програмування Python, вчилися складати алгоритми та програми з розгалудженнями. Python - високорівнева мова програмування, яку називають другою за популярністю у світі. Її використовують для розробки вебзастосунків, програмного забезпечення, машинного навчання, для програмування загального призначення. Ця мова особлива, бо її легко вивчити, легко викладати, легко зрозуміти, легко отримати, встановити та розгорнути. В цьому шестикласники і переконались на уроці, попрацювавши в середовищі програмування.
Урок фізики в 7 класі був проведений на тему: "Сполучені посудини. Манометри". Мета уроку мала практичне значення - пояснити принцип дії водогону, шлюзів, гідравлічного пресу. Урок почався рядом проблемних питань: Чому з крана біжить вода, коли ми його відкриваємо? Чому виливається вода з носика чайника, якщо його нахилити? Як працює артезіанський колодязь? Протягом уроку діти вивчали властивості сполучених посудин, їх практичне застосування, познайомились з принципом роботи рідинного манометра та гідравлічного преса, вчились розв'язувати задачі з теми. Урок пройшов плідно і насичено.
М.Стельмах в рамках атестації провів І етап всеукраїнських змагань "Пліч-о пліч всеукраїнські шкільні ліги" з баскетболу серед учнів Первозванівського ліцею під гаслом:"РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО". Змагання проводились з метою популяризації видів спорту та здорового способу життя серед учнів закладу, залучення максимальної кількості учнів до регулярних занять фізичною культурою та спортом.
Змагання були проведені відповідно до Положення, в дружній, позитивній атмосфері, що свідчить про майстерність вчителів фізичної культури М.Стельмаха, Н.Ковальової, В.Ткача. Дякуємо всім за чесну працю! Творчих подальших успіхів !


Коментарі

Популярні публікації