Тиждень безпечного Інтернету

 


З метою підвищення інформаційної компетентності учасників освітнього процесу, створення сприятливих умов для підготовки молодого покоління до життєдіяльності в інформаційному суспільстві, забезпечення захисту дитини від шкідливих інформаційних впливів, акцентування уваги на важливості безпечної поведінки у Всесвітній мережі з 07.02.2022 по 11.02.2022 року  в Степовій філії  КЗ «Первозванівське НВО»  було  проведено Тиждень безпечного Інтернету.
   У рамках Тижня класними керівниками 3-9 класів проведено години спілкування, бесіди, тренінги, класні години, які були направлені на розширення та поглиблення знань про безпечний Інтернет, соціальні мережі, сприяли обізнаності учнів про небезпеку, яка існує в Інтернеті та соціальних мережах, а також шляхи їх подолання. У шкільній бібліотеці  Гаркушою С.М. організовано  виставку літератури, проведено вікторину з правильності користування Інтернетом «Вивчаємо Всесвітню мережу». Педагогом-організатором організовано перегляд та обговорення відеороликів «Безпека дітей в Інтернеті».

Для учнів 7 класу класним керівником Лиходід Л.І. було проведено практичне заняття з елементами тренінгу «Безпечний Інтернет та соціальні мережі», учні також дали відповіді на запитання анкети «Моя поведінка в Інтернеті». Учитель основ здоровя Лиходід М.М. провів з учнями 9 класу вікторину «Безпечний Інтернет». Протягом Тижня вчителем інформатики Фоменко О.Г. із школярами  було  проводено  ряд   заходів, спрямованих на безпечне користування учнями Інтернету, обговорювали  шляхи  безпечного використання Інтернету, питання Інтернет-етики.

 

Коментарі

Популярні публікації