Добро завжди перемагає зло

 

В рамках Тижня доброчесності, з метою формування культури, відповідальності, пошани до людської гідності вихователями дошкільного підрозділу Федорівської філії з 29 листопада по 3 грудня було проведено тематичні заходи.
Вихованці переглянули Мудрі казки тітоньки Сови: "Добро завжди перемагає зло" (29.11), "Мудрі казочки про благодійність" (30.11), "Не треба ображати друзів" (01.12). 
2 грудня вихователями проведено бесіду "Урок доброти". З метою закріплення у дітей знань про моральні поняття дружби і доброти, бажання допомагати іншим і прививати любов до колективної взаємодії вихованці грали в рухливу гру "Іменинний пиріжок" та виконували цікаві завдання дидактичної гри "Ланцюжок дружби". Вдало проведено груповий конкурс "Вихованець добрих справ" (29.11) з визначення найвихованішого серед хлопчиків та дівчаток, шляхом отримання сердечок. Цікаво та творчо було проведено тематичне інтегроване заняття "Дружать діти на Землі" (30.11). На занятті діти вчились проявляти любов і турботу стосовно інших людей, розширили уявлення про внутрішній світ іншої людини, її думки і почуття. Усі заходи сприяли активізації у дітей позитивного спілкування з однолітками, вихованню позитивного ставлення один до одного. 
Після проведених заходів в дитячому колективі спостерігався позитивний та доброзичливий настрій спілкування.

Коментарі

Популярні публікації