Атестація вчителя - це рух уперед, який мотивує до інтелектуальної та духовної праці, сприяє вдосконаленню педагогічної майстерності.

 

13 грудня вчителем англійської мови Волковим О.А. у 6 класі було проведено відкритий урок для колег-педагогів у рамках атестаційного періоду. За мету уроку вчитель поставив удосконалити навички аудіювання здобувачів освіти у ході вивчення теми "Шкільне життя". Урок було сплановано так, щоб дати змогу учням проявити свої здібності у користуванні електронними ресурсами, покращити комунікативні навички сприйняття на слух та розвивати уяву учнів в умовах роботи в парах. Були використані онлайн-сервіси "Quizizz" та "Quizlet" для формувального оцінювання знань учнів.

Види роботи, запропоновані вчителем, відповідали віковим та індивідуальним особливостям дітей. Завдання були різними за складністю, що вказувало на диференційований підхід до організації практичного застосування знань.
Переважно урок проводився іноземною мовою і лише 10% часу було використано для перекладу деяких лексичних одиниць рідною мовою. Здобувачі освіти проявили стійкі уміння і навички під час оперування лексичними одиницями та граматичними структурами в різних ситуаціях усного спілкування. А в кінці уроку відбувся захист мініпроєктів на тему "My favourite school subject": була подана цікава інформація з ілюстраціями та описами. В цілому, цілі уроку були досягнуті, а методи та прийоми, які сприяли активності учнів і кращому засвоєнню матеріалу, використані ефективно.



Коментарі

Популярні публікації