Лютий. Рік Незламності.

 


Лютий. Рік Незламності. Цей рік є доказом того, що нас не залякати ніякою зброєю, що ми незважаючи ні на що, продовжуємо дихати на повні груди і жити. Навіть сьогодні, попри всі загрози, кожен з нас продовжує свою справу - вихованці дошкільного підрозділу Степової філії Первозванівського ліцею з великим бажанням отримують нові знання, щоб у своєму світлому майбутньому вміти думати, аналізувати, розпізнавати добро і зло.

На занятті з художньо-продуктивної діяльності "Сопілочка" ознайомились із народним духовим інструментом, культурою, традиціями рідного народу, фантазували та проявляли ініціативу під час виготовлення власної сопілки.
На занятті з розвитку мовлення "Наша Батьківщина - Україна" поглибили знання про Україну, народні символи, розширювали світогляд.
На занятті з образотворчого мистецтва діти познайомилися з нетрадиційними методами малювання. Створені дітьми малюнки вражають своєю безпосередністю, оригінальністю, бурхливістю фантазії.
На занятті з логіко - математичного розвитку діти продовжували формувати вміння рахувати в межах пꞌяти у прямому і зворотньому порядку визначати відношення (більше, менше, порівну); розвивали логічне мислення, памꞌять, зосередженість; виховували уважність, активність на занятті, організованість, інтерес до математики.
(автор публікації Шаповалова Ю.І.)

Коментарі

Популярні публікації