Творімо добро, даруючи радість один одному

 

У рамках Тижня безпеки життєдіяльності із здобувачами освіти 8-9 класів Степової філії Первозванівського ліцею було проведено тимбілдинг "Творімо добро, даруючи радість один одному".
Мета заходу: з'ясувати поняття "добра"; ознайомити з традиціями доброчинності; розвивати вміння аналізувати, давати оцінку; формувати ціннісні орієнтири; сприяти створенню добрих стосунків у колективі.
За умовами тимбілдингу працювали в групах. "Доброзичливці" ознайомили із поняттями: "доброта", "чуйність", "щирість". "Життєлюби" складали вислови із запропонованих частин речень. Усім сподобалося висловлювання: "Турбота про ближнього наповнює життя змістом". "Добротворці" запропонували назвати якнайбільше добрих слів. "Знавці правил етикету" наголосили, що без компліментів не обійтись. Учні вподобали вправу "Дзеркало" і зазначили, що краще все - таки спілкуватись із людиною, яка посміхається. "Захисники прав людини", як на мене, були найоригінальнішими: принесли "кошик мудрих порад". Ми прочитали поради і додали ще не названі. Ось кілька з них: "Пам'ятай добро", "Можна забути того, з ким разом сміявся, але не забувай того, з ким разом плакав". Діти не були байдужими! Це головне! Кожному було що сказати. "Добротворці" закликали: "Творімо добро, даруючи радість один одному! Віримо в краще! Разом ідемо до Перемоги!"
Автор допису  ІщенкоВ.В.

Коментарі

Популярні публікації