#атестаціяпедагогів


 У рамках атестації, вчителем початкових класів Степової філії Чорнобривець Л.А. 9 лютого було проведено відкритий урок української мови в 1 класі на тему:"Написання великої букви "ґе", складів, слів із нею."
Метою уроку було ознайомлення здобувачів освіти із написанням великої букви "ґе", поєднанням її з іншими буквами, формування вміння писати слова під диктовку, вправляння у звуковому аналізі слів, збагачення словникового запасу, розвиток фонематичного слуху, дрібної моторики руки, мовлення та мислення, виховання любові до рідної мови, природи.
Формування вміння володіти державною мовою, екологічна та математична компетентності.
Урок розпочався позитивним налаштуванням дітей на роботу, повторенням правил роботи на уроці( вправа" Мішечок побажань").
На урок завітала незвичайна гостя -- ґава , з проханням про допомогу. Адже вона загубила чарівного ґудзика, який допоможе їй повернутися до своїх друзів.
Щоб зробити добре діло для пернатої гості, першокласники виконували різні завдання. На них чекали ігри: "Учень - учителі", "Спіймай слово", " Знайди помилку", " Не помились". Дізналися багато цікавого про розумних птахів, ознайомилися із значенням слова "ґердан", навчилися писати нову літеру, викладали її із ґудзиків. За активну, старанну роботу діти отримали чарівного ґудзика для ґави.
Протягом уроку працювали самостійно, в парах, групах . Учнів було залучено до самоперевірки та взаємоперевірки. Проведений урок цікавий, змістовний, продуктивний, побудований на засадах компетентнісного, діяльнісного та інтегрованого підходів. Діти отримали задоволення від роботи.

Коментарі

Популярні публікації