Всесвітній день читання вголос


Читання – захоплююче і цікаве заняття, корисне дозвілля, яке допомагає нам розширити горизонти своїх знань, збагатити словниковий запас, відпочити та подумки відправитися у світ пригод разом  із літературними героями.
Книга була і залишається найкращим дарунком, і хоча сучасні діти мають нині багато комп’ютеризованих захоплень, книгу вони не полишають, люблять читати, вміють це робити і знаходять для цього час не лише за потреби, а й за бажанням. У цьому могли переконатися всі, хто був присутнім 01 лютого 2023 року  на читацькому заході «Всесвітній день читання вголос» у Степовій філії Первозванівського ліцею, який підготувала і провела  шкільний бібліотекар Гаркуша С.М. Учні школи взяли участь у конкурсі «Кращий читач». Протягом дня у бібліотеці працювала «Читацька вітальня», де здобувачі освіти  мали змогу продемонструвати  зразок правильного, свідомого  й виразного читання вголос.
Читаючи більше книг, діти отримують шанс відкрити для себе нові ідеї та цілі світи, про існування яких вони навіть не здогадувалися.

Коментарі

Популярні публікації